Убојитији против Инђије

43

Против Смедерeва направљен је први пролећни корак. Време је за други и тренер Црвене звезде Роберт Просинечки и најискуснији наш играч Огњен Короман уверени су да ће он бити много конкретнији и „убојитији“, та да ће тако сутра на Маракани од 18.00 часова против Инђије уписати победу број два у другом делу првенства.


– Имао сам прилику да гледам утакмицу Инђије  и Партизана, био је јако лош терен. Партизан је био пуно бољи, видели смо неке добре и неке лоше ствари. Надамо се новим бодовима, као и да ће опет доћи пуно гледалаца јер то значи играчима. Очекујем да пружимо добру партију, да оне ствари које су против Смедерева биле добре задржимо, а да будемо још убојитији у нападу и да створимо више шанси – рекао је на конференцији за новинаре у медија центру на Маракани Звездин тренер Роберт Просинечки.
У свом стилу, и овога пута „велики Жути“ је открио тим за Инђију.
– Ја сам рекао да ја већ знам тим, тако да ми није проблем ни вама да саопштим. Играће оних 11 играча који су играли и последњу утакмицу, и оних 18 који су били у карантину за Смедерево, биће и сада за Инђију. Тошић неће бити на располагању, још ћемо га сачувати за утакмицу у Јагодини, и за утакмицу против Партизана. Нећу сигурно ништа да мењам, играћемо као и против Смедерева. Ја знам да је проблем, и не само нама него и Барселони, Реал Мадриду, када играју против бункера. Екипе које хоће да доминириају увек имају проблем  када играју против екипа које поставе  „аутобус“ у одбрани. Кад год је лопта у нашем поседу, значи да нема проблема за наш гол, а ми ћемо већ кроз игру и пас игру доћи у те прилике и шансе које би требале да дођу. У одређеним тренуцима против Смедерева, да је пас био једноставнији, мислим да би и више шанси било. Али ја сам задовољан, мислим да полако улазимо у то, физички смо добро спремни и ја верујем да ћемо још боље играти, поготово према нападу– истакао је Просинечки.
Офанзивац нашег тима Огњен Короман сматра да Инђија у дуелу са Партизаном у претходном колу није показала шта заиста зна и може.
– Инђија се није показала у правом светлу против Партизана у прошлом колу, а ни терен им то није дозволио. Имају пар добрих појединаца, пре свега бих истакао Давидова, Вукобратовића… Са младим стручњаком Јанковићем, сигурно да представљају озбиљну екипу за наше првенство. Ми ћемо се потрудити да одиграмо добро, да задржимо тај посед лопте, а да у нападу будемо још убојитији – рекао је Короман.

Претходни текст„Ништа без жена“
Следећи текстЗвездине даме о успеху у Бреши