Црвено-беле у Бечу

31

Одбојкашице Црвене звезде отпутовале су на реванш меч Челенџ рунде Купа ЦЕВ у којем ће сутра (четвртак, 3. март) у Бечу поделити мегдан са Пост Швехатом.

У првом сусрету одиграном прошле недеље у „Шумицама“  било је 3:1 за наше девојке, али према речима тренера Ратка Павличевића на терену и није изгледало толико убедљиво:
Швехат је озбиљна екипа, која констатно игра добро. Њихов квалитет је и у томе што у саставу има доста Американки. Међутим, надам се да имамо и знања и храбрости, да ћемо успети да пружимо максимум и прођемо у наредну рунду такмичења – наглашава учитељ наших одбојкашица.
Ана Бјелица је била веома инспирисана у првом мечу са Аустријанкама, а пред реванш је врло  опрезна. Објашњава да у нашој екипи никако не сме да дође до опуштања.
Пост Швехат је веома озбиљна екипа. Требало би да покушамо да прикажемо исту игру као и у Београду. Играле смо врло добро, победиле са 3:1, али мислим да има још доста простора за напредовање и  да у Бечу можемо још боље – истакла је Ана Бјелица.
Подсећамо да ће у случају победе аустријског тима од 3:1 коначног победника одлучити „златни сет“.  Али и чврсто верујемо да наше девојке могу и раније да заврше посао и да наставе поход у такмичењу у којем су протеклих година већ биле треће и друге.

Претходни текстЗорана „нишани“ финале у Бреши
Следећи текстКолашинац уочи ЕШ у Паризу