Повратак у Београд

30

Фудбалери Црвене звезде данас у поподневним часовима допутоваће из Будве у Београд. Црвено-бели су у Црној Гори боравили пет дана и одиграли једну контролну утакмицу – против Леотара 1:1. Била је то и дефинитивно последња провера играча пред први меч у наставку сезоне, који ће изабраници Роберта Просинечког одиграти на Маракани у суботу против Смедерева (18.00).
Не крије наш тренер да није задовољан залагањем играча у утакмици играној у Требињу. Просинечки поручује да му је тај меч помогао да реши дилеме у вези са тимом који ће се у првом колу пролећног дела првенства супроставити „оклопницима“.


Не могу играчи да се не залажу, да немају мотив. То су недопустиве ствари. Сигуран сам да се такав приступ више неће поновити, нећу дозволити да се играчи само шетају по терену. Имао сам одређене дилеме око тима за Смедерево, али сада их дефинитивно више немам – напоменуо је Просинечки.
Стратег црвено-белих не може да дочека суботњи дуел на Маракани.
Старт је веома битан. Сувишно је и рећи да победом желимо да почнемо пролеће. Сматрам да смо уиграни, а свакако још јаснију слику имаћемо када почну утакмице за бодове. Добро је што се меч игра у суботу, јер једва чекамо да коначно све почне – рекао је Просинечки.
Црвено-бели ће до меча против Смедерва свакодневно тренирати на Маракани, а за јавност ће бити отворен само сутрашњи тренинг.

Претходни текстРукометаши убедљиви против Врања
Следећи текстЗорана „нишани“ финале у Бреши