Нови спектакл у Шумицама

38

Наредног викенда одиграће се финални турнир 46. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша у дворани „Шумице“ у Београду, а организатори су Црвена звезда и Партизан. У полуфиналу састаће се Партизан – НИС Војводина Нови Сад и Црвена звезда – Раднички Креди банка Крагујевац.
Наши одбојкаши, имали су прилику, баш пред полуфинале Купа Србије да се састану и тријумфују над Радничким резултатом 3:2.


Била је доста неизвесна и квалитетна игра са екипом Раднички из Крагујевца, али је моја екипа ипак тријумфовала на крају меча. Куп Србије је доста специфично такмичење и увек тешко за освајање јер су четири екипе које учествују ове године уједначене и јаке, али нама је циљ да га освојимо.  Што се тиче мојих играча једино Јаковљевић још увек није спреман, али биће са екипом, а сви остали су добро и спремни за Куп – истиче тренер Булатовић.


О финалу стратег црвено-белих ће, како каже, размишљати када и уколико до њега дође.
Говорити о финалу још увек је јако неозбиљно. Треба прво победити Раднички. Партизан је у утакмици против Војводине фаворит, али и ту може бити изненађења – закључује тренер црвено – белих Жељко Булатовић.
Наши одбојкаши су досад девет пута освојили Национални Куп, док НИС Војводина, која уједно и брани трофеј, је то учинила 12 пута.

ПОЛУФИНАЛЕ – СУБОТА, 26. фебруар:
Партизан – НИС Војводина Нови Сад  (17.00)
Црвена звезда – Раднички Креди банка Крагујевац  (20.00, РТС 2)

ФИНАЛЕ – НЕДЕЉА, 27. фебруар  (20.00, РТС2)

Претходни текстЦЕВ Куп, Сигурна Црвена звезда
Следећи текстБез Тошића и Миловановића у Црној Гори