Повратак у Будву

48

Услед одлагања старта пролећног дела првенства, стручни штаб Црвене звезде принуђен је да промени раније зацртани план рада. С обзиром на то да у Београду због снега није могуће квалитетно тренирати, наша екипа кренуће сутра поново пут Будве, на изуђену трећу фазу припрема за наставак сезоне. Црвено-бели ће у Црној Гори остати до 1. марта, а очекује их одигравње контролне утакмице против Леотара у Требињу (27. фебруар у 14.00 часова). Меч ће бити хуманитарног карактера и за циљ ће имати помоћ једанаестогодишњем Огњену Гудељу, који болује од леукемије.

Уместо да се припремамо за меч против Смедерева, враћамо се у Будву. Такве су околности и морамо да им се прилагодимо. Нећемо дозволити да нас поремети промена распореда – рекао је наш нападач Александар Јевтић.

Црвено-бели ће, као и током прве фазе припрема, бити смештени у хотелу Сплендид, а пет дана тренираће на теренима ФК Грбаљ. Пут Будве крећу следећи играчи: Стаменковић, Бајковић, Нинков, Рељић, Ади, Ћосић, Вилотић, Исах, Евандро, Каду, Борха, Јевтић, Короман, Перовић, Микић, Калуђеровић, Тошић, Мијаиловић, Миловановић, Вешовић, Јеремић и Лазовић.

Претходни текстПротив Смедерева 5. марта
Следећи текстОКС указао част Зорани Аруновић