Аџић задовољан прелазним роком

26

Спортски директор Црвене звезде Иван Аџић изјавио је да задовољан послом који је клуб обавио у току овог, зимског прелазног рока. Иако нису испуњене баш све жеље са списка, Аџић не сумња да је екипа јача него што је била јесенас.
Циљ нам је био да комплетирамо екипу пре него што почну припреме. Евандро и Борха су стигли на почетку, а имали смо на том списку још једног играча. Дуго су се водили преговори, али не можемо још увек да парирамо великим руским клубовима – напоменуо је Аџић.
Звезда се освежила и са два млада играча. На шестомесечну позајмицу из московског ЦСКА стигао је Урош Ћосић, иначе Звездино дете, а  уговор са црвено-белима потписао је Јован Крнета, којем је истекао стипендијски уговор са Партизаном.
 
Нисмо могли да спречимо Ћосића да оде из Звезде јер тада у клубу није била ова садашња Управа. Пресрећни смо што смо успели да га вратимо на Маракану. Када је Крнета у питању, репрезентативац у својој генерацији, чули смо да му је истекао уговор и нисмо желели да га пропустимо – напоменуо је Аџић.

Претходни текстЈасна и Зорана на Првенству Европе
Следећи текстНинков не одустаје од дупле круне