Против Радничког за финале Купа Србије

51

У београдском хотелу “М” извучени су полуфинални парови завршног турнира Купа Србије за одбојкаше. Наш прослављени одбојкашки репрезетативац и златни са Олимпијских игара у Сиднеју Васа Мијић имао је част да извлачи парове. Вољом жреба одлучено је да ће наши момци 26. фебруара од 20 сати угостити екипу Радничког Кредибанке, док ће други полуфинални пар бити ОК Партизан и ОК НИС Војводина (17).
Финале завршног турнира је заказано за недељу (20), док ће мечеви бити пренешени на националном јавном сервису Србије. Куриозитет представља и чињеница да ће због тешке ситуације у нашем спорту финални турнир у заједничкој организацији припасти нашем клубу и великом спортском ривалу ОК Партизан. ТО је јединствен пример у српском спорту који би требало да следе и остали клубови наша два спортска друштва.
Генерални секретар ОК Црвене Звезде Ана Аврамовић сматра да ће финални турнир бити успешно организован, као и да очекује квалитетне мечеве.


Част и задовољство је да се организује завршни турнир купа Србије за одбојкаше, па ми је драго да ћемо ту обавезу поделити са нашим спортским пријатељем ОК Партизаном. Кад су упитању такмичарски циљеви црвено-белих су увек на највишем могућем нивоу. Противник, Раднички Креди банка нам је веома добро познат из националног шампионата међутим, наши момци играју све боље, улазе у форму и биће то прави спектакл за све љубитеље одбојке који буду дошли у дворану “Шумице”, констатовала је Ана Аврамовић.

Претходни текстНакон Ћосића и Крнета у црвено – белој породици
Следећи текстЗвезда у Анталији