Почиње борба за дресове

20

Тренер црвено-белих Роберт Просинечки после прве фазе припрема у Будви открио је да има пар дилема у погледу састава првог тима, што је његовим играчима сасвим јасан знак да у Анталији званично почиње „борба за дресове“.
– Никоме није загарантoвано место у тиму, па тако ни мени. На припремама смо сви једнаки. Свако добије својих пет минута и питање је само како ће их искористити – рекао је голман нашег тима Саша Стаменковић.
У протеклом периоду млади Дарко Лазовић био је у другом плану, али то би лако могло да се промени након ових зимских припрема.
– Пријају ми похвале тренера Просинечког. Наравно да то не значи да ћу се опустити. Морам да наставим у ритму из Будве и да на овој другој фази припрема покажем да вредим. Не размишљам да ли ћу завредити место у тиму или не. То је питање које решава шеф – нагласио је Лазовић.
Прилика за доказивање у Турској биће сасвим довољно. Црвено-бели прву ће имати сутра против Б тима Шахтјора, потом против Спартака из Трнаве (5. фебруар), Универзитатее из Крајове (8. фебруар), Стеауе (10. фебруар) и на крају Копера, два дана пре повратка у Београд , који је предвиђен за 15.  фебруар.

Претходни текстЗвезда у Анталији
Следећи текстЈасна и Зорана на Првенству Европе