Изјаве после победе над Сутјеском

42

Добром утакмицом у Радановићима фудбалери Црвене звезде доказали су да тешке и понекад напорне припреме нису оставиле последице, већ да им је у главама само једна ствар – уигравање свих линија тима и напад на шампионску титулу.

Пола сата игре у другом полувремну било је довољно да нападачки тандем Короман-Калуђеровић докаже свој квалитет. Чини се да би могу играти заворених очију, а акција код другог поготка иде у прилог тој чињеници.

Испоставило се да је утакмица „отворена“ нашим уласком. За само пола сата игре постигли смо два поготка, а асистенције су плод инстинкта и уиграности. Међутим, не бих то истицао у први план, жеља ми је да сви будемо спремни и кроз здраву конкуренцију се наметнемо шефу стручног штаба – започео је Короман.

Искусни офанзивац истиче да га није пореметио улазак у 60. минуту сусрета против Сутјеске.

То је замисао Роберта Просинечког коју ја поштујем. Следећи меч против Грбља одиграћу око 70-80 минута, довољно да докажем свој квалитет. Истичем још једном важно је да остваримо континуитет и да се у овој фази припрема не повредимо, а игра ће доћи сама по себи – закључио је Короман.

Инстинкт „убице“! Три шансе Андрије Калуђеровића – два гола. Очегледно да му припремни период није угасио жеђ за постизањем погодака.

Волим да постижем голове! Уосталом, то је мој посао. Головима пуним самопуздање, ли је још лепше видети како екипа напредује и побеђује – показао је Андрија велики осећај тимског духа и наставио. – У односу на меч против Зете у Голубовцима имали смо више шанси за погодак. Узрок томе је бољи терен у Радановићима који је узроковао и бољу игру наше екипе. Међутим, још смо у раној фази припрема, а прави противници и боља игра нас очекују када одемо на други део припрема у Анталију.

Претходни текстЦрвена звезда – Сутјеска 3:0 (1:0)
Следећи текстЦрвено-бели вечерас у Краљеву