Марић донео титулу Звезди

82

Јуниорски репрезентативац клуба „Бајк Црвена звезда“ Алекса Марић освојио је титулу првака Београда на Отвореном првнству Београда у цикло кросу одржаном на одличној стази код куле Небојша у Доњем граду на Калемегдану.

Марић је, на радост свог тренера Петра Роквића, убедљиво славио забележивши време 45,12 минута и претекао два возача Партизана, другопласираног Николу Козомару (47,23) и трећепласираног Филипа Павловића (47,23).

Најбољи кадет је Ђорђе Стевановић из нишког Железничара МБН који је забележио време 31,38 минута. Друго место припало је Милошу Ангелеском из Партизана који је стазу превезао за 33,37 минута, док је трећи био Немања Амбруш из ОБК Београда у времену 34,13 минута. Лука Котур из Партизана је најуспешнији млађи кадет са временом 21,44 минута, испред друга из клуба Филипа Теофиловића са 25,13 минута. Учествовао је и један рекреативац, троструки олимпијац (у бициклизму, смучарском трчању и биатлону) Александар Шуки Миленковић из ОБК Београда  и забележио је време 31,44 минута.

Првенство је организовао БС Београда у оквиру програма који помаже Секретаријат за спорт и омладину Београда, а награде је уручио председник БС Београда Небојша Попов. Учествовали су такмичари из београдских клубова Авала, Партизан, Чукарички, ОБК Београд, Валекс, Про екип, „Бајк Црвена звезда“ као и возачи аранђеловачког Аса и нишког Железничара МБН.

Претходни текстМеса у Звезди
Следећи текстПодршка Дивцу