Мора још да се ради

28

Дан после прве победе ове сезоне, фудбалери Црвене звезде који су јуче били на терену радили су умереним темпом, док је остатак екипе имао пун тренинг, као увод у припрему наредног дуела, а то је Куп у среду против Радничког у Нишу. Капитен Звезде Ненад Милијаш био је двоструки стрелац, а други погодак већ су многи прогласили за најлепши у досадашњем току Суперлиге.

„Изашли смо као победници из једне веома тешке утакмице, првенствено на психолошком плану. Отворили смо меч како треба, головима у правим тренуцима. Веома сам срећан због наше прве победе у овој сезоне, поготово што је меч завршен убедљивим резултатом и што смо направили лепу увертиру пред Куп и наставак такмичења. Надам се да ће овај дуел означити излазак из резултатске кризе“, закључује Милијаш.

Победа против Јагодине донела је двоструко славље у Звездиној свлачионици. Јуче је Огњен Короман на најбољи могући начин прославио рођендан.

„Одиграли смо добру утакмицу и заслужено победили. Овај дуел требало би да означи неки наш нови почетак. Десет бодова заостатка за првим место није недостижно, само треба да наставимо да радимо добро“, каже Короман.

Ненад Томовић у последњим минутима меча нашао се у новој улози, коју је по многим оценама веома добро обавио. Играо је на позицији задњег везног, која је у Црвеној звезди у досадашњем току била болна тачка.

„Постигли смо голове у правим моментима, што нам је дало за право да наставак дуела одрадимо под мањим притиском. Имали смо падова у игри и када смо водили, као да смо се уплашили победе. Мислим да смо заслужено тријумфовали и верујем да је ово почетак победничке серије. Надам се да су ствари сада дошле на своје место и да сада можемо да размишљамо само позитивно.

Иначе спортски директор Црвене звезде Илија Ивић и шеф стручног штаба Чедомир Јаневски најавили су да ће бити на стадиону на Бањици и пратити дуел Рада и Партизана.

Претходни текстХоланђани побеђени
Следећи текстБронза џудиста