Сезонске карте

56

Од ове недеље почела је замена купљених ваучера за годишње карте за утакмице фудбалског клуба Црвена звезда у сезони 2008/09.

„Радимо по угледу на велике европске клубове, а на основу искуства које је фудбалски клуб Црвена звезда имао претходних година. У жељи да што већем броју наших навијача омогућимо да дођу до оригиналног дреса фудбалског клуба Црвена звезда оформили смо неколико пакета са низом бенефита, који власницима доносе предности, погодности и попусте. Новина у односу на прошле године је да ће родитељи добити бесплатне улазнице за децу до 10 године. То је наш допринос покушају да вратимо породице на стадион и да им обезбедимо једно пријатно викенд поподне на Звездиној утакмици. Желимо да омогућимо деци да од малих ногу буду уз Црвену звезду, клуб који ће сигурно волети до краја живота“, рекао је Драган Новаковић, директор компаније „Звезда форевер“.

Новаковић је истакао да је у договору са председником Црвене звезде Топлицом Спасојевићем одлучено да годишње карте важе за реванш дуел другог кола квалификација за УЕФА куп против Апоела 28. августа.

Цене пакета су 2990 динара север, 4990 динара исток, 5990 динара запад, док су цене ВИП карата ове године знатно јефтиније и коштају 60.000, 80.000 и 120.000 динара.

Претходни текстСтошић шампион Балкана
Следећи текстМлади на припремама