Реакције на жреб

20

Након жреба за друго претколо Купа УЕФА тренер Црвене звезде Здењек.
– Не могу превише да причам о Апоелу, јер немам податке о екипи из Никозије. Бићу много одређенији када будемо обавили детаљну анализу противника. Времена има довољно и сигуран сам да ћемо се добро спремити за тај двомеч – кратак је био Земан.

За разлику од тренера који се није одредио према ривалу, тим менаџер Црвене звезде Братислав Живковић рекао је да је задовољан исходом жреба:
– Морамо да будемо задовољни жребом. Добра ствар је и што ћемо реванш играти код куће. Тренутно не знамо много о тиму из Никозије, али имамо својих људи на Кипру, па ћемо се брзо информисати.

Спортски директор Горан Буњевчевић је указао да црвено-бели морају да буду свесни да у дуелима са тимом из Никозије неће имати лак посао:
– Извукли смо искусну екипу, а нема унапред добијених дуела. Звездин тим је млад и тек у европским утакмицама треба да покаже колико вреди. Кипар у последње време много улаже у фудбал. Очекујем отворене дуеле и максимално залагање наших фудбалера како бисмо обезбедили пласман у прво коло Купа УЕФА.

Претходни текстЗвезда на Кипру
Следећи текстГуровић у Тријумфу