Крмпотић на челу школе

22

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Златко Крмпотић нови је директор омладинске школе црвено-белих Крмпотић, који је као играч провео 12 година у Звезди, за 10 година тренерске каријере радио је у Анкарагучуу, ОФК Београду, Обилићу, Панилиакосу, Каирату из Алматија и кувајтској Казми. На нову функцију долази као селектор јуниорске репрезентације Србије (до 19 година). Претходно је био селектор репрезентације Србије до 17 година.

– Драго ми је што се враћам у клуб у коме сам провео 12 година. Спреман сам да се суочим са проблемима, којих има у сваком послу и очекујем напредак омладинске школе Црвене звезде. Пружићу максимум да испуним очекивања армије навијача Црвене звезде и да из клупске базе припремимо што више фудбалера који ће се ставити на располагање првом тиму – рекао је Златко Крмпотић.

Крмпотић је за Звезду играо 396 пута. Као фудбалер играо је осам пута за сениорску репрезентацију Југославије и био је члан тима који је учествовао на Светском шампионату 1982. године у Шпанији. Са младим тимом Југославије освојио је златну медаљу на европском шампионату 1979. године.
На месту директора омладинске школе Црвене звезде Крмпотић ће заменити Митра Мркелу.

Претходни текстТестови негативни
Следећи текстСтворити стабилан клуб