Срећи нема краја

31

Вест да ће бити први спортиста који ће носити српски барјак на једним Олимпијским играма, Јасна Шекарић је дочекала на припремама за Пекинг у Француској.  Стрељачица Црвене звезде каже да по сазнању ове информације није било срећније особе на свету.

–  Генерални секретар Стрељачког савеза, Ненад Петковић, иначе члан Председништва Олимпијском комитета, у четвртак ми је телефоном јавио да сам једногласно изабрана да носим заставу наше земље на Олимпијади у Пекингу. У том моменту нисам могла да задржим сузе радоснице. Била сам пресрећна, цео свет је био мој. Да будем искрена, морам да признам да сам очекивала, а надам се и заслужила да носим заставу на Играма и да представљам све наше изванредне спортисте. Мојој срећи нема краја, а када бих у Кини још освојила медаљу, дотакла бих врата раја – изјавила је Јасна Шекарић.

Најуспешнији олимпијац Србије налази се на припремама са репрезентативцима Француске.
– Отишла сам у Бордо сама да се припремам са француском репрезентацијом, јер је стрелиште у Бордоу готово идентично ономе које ће бити у Пекингу. Циљ ми је да се што боље привикнем на услове који ће ме чекати у Пекингу и зато паклено тренирам по цео дан. Већ сада могу да обећам да ћу освојити бар још једну олимпијску медаљу – додала је Јасна.

Претходни текстНа почетку са ФМП-ом
Следећи текстПреминула Љиљана Стојмировић