Победа у трећем мечу

34

Фудбалери Црвене звезде добили су трећи меч на припремама за нову сезону, савладавши румунску екипу Глорија Бистрица 3:1. Два гола за црвено-беле постигао је Никола Трајковић, а један Ненад Милијаш. Једини гол Румуни су постигли већ у седмом минуту, стрелац је био Роман Дан.

Меч је почео са 45 минута закашњења, јер румунска екипа није успела да нађе игралиште у Бад Татзманцдорфу.

У првом полувремену Звезда је контролисала игру и углавном је нападала, али је румунски тим успео да из контранапада дође у вођство. У наставку су измене донеле свежину у игру београдске екипе, која је за само шест минута постигла три гола и обезбедила победу. До краја меча румунски тим био је потпуно подређен и није успео да озбиљније угрози гол Звезде.

После утакмице спортски директор Горан Буњевчевић изјавио да је екипа добро реаговала на брзо примљен гол.
– Током првог полувремена било је јако вруће за игру, али играчи су се добро борили. Још смо на почетку припрема … Добро се ради, напорно је, али играчи се одлично држе. Мислим да је ово екипа која има одличну перспективу, и сматрам да је Земан на путу да их добро укомпонује. Следи боравак у Словенији и још неколико утакмица у којима ће екипа још напредовати – рекао је Буњевчевић.

Ван строја били су Субашић, Мијаиловић, Тессер и Нинков који су тренирали са стране са Батом Радуловићем.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Марковић (од 68. Николић), Јаковић (од 15. Томовић), Гај (од 68. Девић), Броновицки, Богдановић (од 53. Трајковић), Вукобратовић (од 68. Јокић), Милијаш (од 68. Бурзановић), Максимовић (од 68. Соме), Едгар (од 53. Перовић, од 80. Тричковски), Блажић (од 53. Короман).

ГЛОРИЈА: Албуц, Миклоуш, Винеску, Мурешан, Панц, Ора, Маргинеан, Сабоу, Роман, Корониан, Диого. Играли још: Куриман, Енеску, Борбели, Маврике, Тирнавеану.

Претходни текстБританци желе тандем
Следећи текстНа почетку са ФМП-ом