У плану нова појачања

20

Спортски директор ФК Црвена звезда Горан Буњевчевић најављује довођење нових појачања:
-Разговарао сам претходних дана са тројицом играча, али још је рано за причу о именима. Чекамо и прве контролне утакмице и процену на којим местима су нам још потребни нови фудбалери. Желимо на свакој позицији по двојицу подједнаких квалитета и максималну конкуренцију за свако место у тиму.
Дарко Ковачевић?

– Чуо сам се са Ковачевићем. На неки начин направили смо „тактику“ за његово довођење. Олимпијакос захтева одређену суму новца. Добили смо факс од Грка, послали одговор, прича се наставља…
Помињу се и Немања Вучићевић (Келн) и Никола Дринчић (Амкар)?
-Заиста бих замолио да ме разумете, не могу о именима.
Дуго очекивани нападач Принц Тагое изгледа не долази?
-Послали смо неколико факсова, нема одговора.
Да ли ће и када да се врати Алехандро Кастиљо?
-Његов менаџер Мирослав Несторовић најавио је да ће 8. јула да донесе конкретну понуду. Тада бисмо, дефинитивно, требало да сазнамо на чему смо. Кастиљо ће, иначе, да представља Црвену звезду на светском првенству у извођењу слободних удараца у Хјустону.
Али он никад у црвено-белом дресу није изводио „слободњаке“?
-Није, али ово је лепа прилика и да представи наш клуб, јер ће да шутира у дресу Црвене звезде. Најављен је долазак многобројних асова, међу којима би требало да буде и Роналдињо.
Ко од играча који су на припремама у Аустрији има дозволу клуба да напусти „Маракану“?
– Пре свих Дејан Миловановић, ако стигне понуда која би задовољила и њега и Црвену звезду. У супротном, капитен би могао да остане, а понудили бисмо му уговор по којем би био вероватно најплаћенији фудбалер у екипи.
Фиорентина би 6. августа могла да буде гост на представљању тима Црвене звезде за следећу сезону!
-Морамо убрзо све да потврдимо. Фиорентина жели да дође, али неопходна је наша гаранција да ће терен, који се комплетно реновира, да буде спреман – истиче спортски директор Горан Буњевчевић.
 

Претходни текстМилијаш на мети Мајорке и Келна
Следећи текстМилан жели Жигића