Видић сумњао у себе

40

Након блиставе сезоне у Манчестер Јунајтеду, бивши капитен ФК Црвена звезда Немања Видић изјавио је да, када је долазио у енглески клуб, није био сигуран да ли ће уопште успетида се избори за статус првотимца. Видић је у Манчестер дошао крајем 2005. године из Московског Спартака за суму од 8,9 милиона евра и после само шест месеци постао је незаменљиви шраф машинерије Сер Алекса Фергусона.
Да будем искрен , када сам дошао у клуб, било ми је веома тешко. Нисам био сигуран да ли ћу успети да уђем у стартну поставу. Запитао сам се да ли могу да успем у јакој лиги, као што је Енглеска. Да би успео, морао сам да прилагодим свој стил игре овдашњем фудбалу – рекао је Видић у изјави за званични сајт Манчестера.

Српски репрезентативац је рекао да се сада навикао на Премијер лигу, која је физички много захтевнија од свих осталих првенстава у Европи:
– Није лако доћи у Енглеску и одмах заиграти на врхунском нивоу. Потребно је неколико месеци да се навикнете, а ја сам данас поносам што играм редовно за Манчестер и освајам трофеје.
Видић до сада је за Манчестер одиграо 68 утакмица и постигао 4 гола, а одвојио је две титуле првака Енглеске, један лига куп и европску лигу шампиона..

Претходни текстСтанковић уз праву понуду
Следећи текстСладић међу црвено белим рукометашима