Бутулија води рукометаше

39

Нови тренер рукометаша Црвене звезде је Игор Бутулија.
– Све је договорено, а најмање је било проблема око финансијских услова. Мене занима да Звезда прави клуб којем је Европа идеја водиља. На челницима је да доведу играче са списка мојих жеља – потврдио је писање медија Игор Бутулија

На том списку је леви бек Давид Рашић, одраније је жеља и голман Владимир Перишић. Подвучено је и да у клубу мора да остане Милан Вукас:
– Инсистирао сам да Вукас остане. Довели смо Томића, али је на сваком месту потребно да имамо по два квалитетна играча. Хоћу да Звезда игра брзо и да постижемо много лаких голова. Интересује ме висок темпо игре свих 60 минута. За десетак дана знаће се сви играчи који ће у идућој сезони да носе наш дрес. Хоћу да им дам план рада, да имају активан одмор до почетка припрема. Ја сам перфекциониста.

Међу појачањима је и Дејан Пралица, доскорашњи средњи бек ПКБ. Ставио је у уторак потпис на двогодишњу верност црвено-белима:
– Очекујем да ћемо имати добру екипу за нову титулу и бар мало среће у жребу за Лигу шампиона. Надам се да ћу оправдати поверење људи који су били за то да дођем у Звезду.

Претходни текстТерминатор остаје
Следећи текстЗеман Звездин