Нова седница УО

20

За данас је заказана нова седница седница Управног одбора Црвене звезде до када ће вероватно Зденек Земан бити промовисан за новог тренера. Истовремено очекује се почетак радова на главном терену. Зато ће наредни дани сигурно бити заиста интересантни на „Маракани“. Челници црвено-белих зато желе по сваком питању да испоштују процедуру. Трочлана радна група (спортски директор Горан Буњевчевић, бивши играч и тренер Владица Поповић и члан УО и финансијер Драги Мићовић) предложиће УО на данашњој седници да искусни Чех буде нови шеф стручног штаба, а да се тек по добијању одобрења потпише уговор и одржи званична промоција.

Док Земан званично не потпише уговор, неће бити ни појачања. Због тога су, за сада, у првом плану одласци. Душан Баста је потписао петогодишњи уговор са Удинезеом, док се леви бек Душан Анђелковић сели у турски Коџаели. Ближи се и 23. јун, када би требало да почну припреме (могуће је одлагање за дан-два), а жеља свих је да екипа за следећу сезону буде комплетна што је пре могуће.
На стадиону црвено-белих багери су се већ појавили, али званични радови требало би да почну сутра. Планирана је комплетна реконстукција главног терена, а први пут биће уграђени грејачи, што би требало да омогући много боље услове за игру када време буде лоше.

Претходни текстМарковић најавио одлазак
Следећи текстТроицки први носилац