Дефинисати прво понуду

30

Како ствари сада стоје рукометаше Црвене звезде у наредној сезони неће предводити капитен Ненад Перуничић. Популарни Терминатор још увек није продужио уговор са црвено-белим и као његова нова дестинација помиње се подгоричка Будућност, чија управа има амбициозне планове у црногорском првенству и европском Челенџ купу.

Према писању црногорских медија Перуничић са управом Будућности, чији је циљ да у наредној сезони прекине доминацију Ловћена и Берана на домаћој сцени, као и да учини нешто више на европском нивоу.

– Реч је о амбициозном подухвату, који ме заинтересовао, јер желим да учествујем у њему. Имам доста пријатеља у Подгорици, граду који заслужује да има јак, озбиљан мушки рукометни клуб. Наредних дана сешћемо и дефинисати понуду Будућности – потврдио је прослављени ас контакте са Подгоричанима.

Перуничић је додао да још није било конкретних разговора са управом Будућности, јер мора најпре да дефинише статус у Црвеној звезди, са којом је у тек завршеној сезони освојио титулу првака Србије.
– Како сада ствари стоје, Звезда не може да испрати моје услове, али ни да створи тим за Лигу шампиона која почиње у септембру. А ја желим још да играм и мислим да још годину дана могу да одиграм на добром нивоу. Ипак, моја веза са Звездом није само као играча, већ постоје планови да будем функционер у клубу, заправо председник клуба – објаснио је Терминатор.

Перуничић је каријеру почео у родним Пљевљима, репутацију првог рукометног бомбардера стекао је у европским гигантима Килу, Барселони и Магдебургу. Поред могућности да каријеру настави у Будућности, Перуничић има и понуду шпанске екипе Бидасоа, са којом је 1995. године освојио титулу првака Европе.

Претходни текстТри звездашице за Србију
Следећи текстАнжелковић путује у Турску