УО даје завршну реч

30

Спортски директор фудбалера Црвене звезде Горан Буњевчевић демантовао је да црвено-бели преговарају са Енглезом Гленом Ходлом.
– Већ неколико дана констатно се спекулише именима тренера који се наводе као наследници Александра Јанковића. Много пута до сада је истакнуто, а овога пута желим да поновим да Црвене звезда има тренера и то Александра Јанковића – рекао је Буњевчевић – Црвена звезда није преговарала са Гленом Ходлом, који је свакако велико тренерско име. Са Ходлом сам имао прилике да сарађујем у Тотенхему и о њему могу да кажем све најбоље у приватном и професионалном смислу. Остали смо у веома добрим односима, често комуницарамо, али ниједног момента нисмо разговарали о могућности његовог доласка у Црвену звезду. Као што је познато Глен Ходл има фудбалску академију у Шпанији којој је у потпуности посвећен. Слично је било и у случају Христа Стоичкова, али се као и сада испоставило да су утемељене на спекулацијама и трачевима, а не на реалној основи.

Фудбалски клуб Црвена звезда очекује седница Управног одбора (среда) где ће се између осталог анализирати учинак свих сектора клуба, укључујући и рад стручног штаба.
– Управни одбор је тај који ће дати завршну реч – истиче спортски директор црвено-белих.

Претходни текстМаја у Италији
Следећи текстУспешан старт