Трофејни џудо клуб

63

У очекивању првог међународног турнира „Меморијал Радомир Ковачевић“, који ће се одржати 31. маја у Спортском центру „Шумице“ (о чему ћемо Вас још детаљније обавестити после данашње конференције за медије) подсећамо и на резултате наших јуниора и старијих пионира на недавно одржаним такмичењима у Обреновцу.

Звездини џудисти су доминирали на јуниорском Првенству Београда, о чему сведочи чак шест одличја. Од тога, половина су златне, а освојили су их Љиљана Савановић (до 48 кг), Давид Мијатовић (до 50 кг) и Душан Марковић (до 66 кг). Сребрно одличје освојила је Милица Марјановић (до 70 кг), а „бронзе“ Сандра Чеха (до 63 кг) и Михајло Петровић (до 81 кг). Треба истаћи и Ненада Јовановића (до 73 кг) и Дарка Стошића (до 90 кг) који су заузели пета места.

А, са Првенства Србије за старије пионире црвено-бели су донели четири медаље. Најсјајнију, у категорији до 73 кг, освојио је Андрија Коцић. Остоја Лукић (до 34 кг) и Ангелина Познановић (до 40 кг) освојили су сребрне медаље, а Милошу Александрићу (до 50 кг) припала је „бронза“.

Овом приликом желимо посебно да похвалимо Андрију Коцића који је постао првак Србије у конкуренцији старијих пионира.

Доста разлога да тренери Горан Коцић, Александар Трпковић и Давор Колунџић, али и наши навијачи, буду задовољни.

Претходни текстПонос и незаборав
Следећи текстТесна победа