Остаје нада

29

Фудбалери Црвене звезде су испунили обећање – шампионска трка биће решена у последњем колу Суперлиге. Црвено-бели још верују у чудо, односно да ће се Партизан оклизнути у Напретку, али су спремни да честитају највећем ривалу.

– Желимо победу у Кули, онда бисмо знали да смо дали све од себе у борби за титулу – истиче тренер Александар Јанковић – Ако то не буде довољно за славље, умећемо да честитамо великом ривалу титулу.

Ближи се крај тешке сезоне у којој су снови о Лиги шампиона још једном били само снови, Лига УЕФА завршена је без освојеног бода, док су „Маракану“ потресала хапшења, смене и промене у руководству и на клупи…

– Уз све оно што је било званично и није спорно, имали смо и притиске у континуитету. Није било лако, али сви фудбалери су се сјајно носили са проблемима и заслужују само честитке – каже Јанковић. – Што се мене тиче, престао сам да размишљам одакле све долази, трудећи се да се максимално посветим играма и резултатима Црвене звезде.

Наређала је Црвена звезда осам тријумфа, жели и девети у недељу у Кули.
– Много би нам значило да сезону завршимо победнички, уздигнута чела – нада се новој победи тренер Јанковић. – Фудбалери Црвене звезде много пута морали су да збијају редове, да покажу карактер и сигуран сам да ће то да ураде и на мечу са Хајдуком, без обзира на то што ништа у последњем колу не зависи од нас.

Претходни текстЕкс звездаши победнички
Следећи текстЗвездина делегација на финалу Лиге Шампиона