Став о појачањима

22

Александар Јанковић највероватније остаје на клупи фудбалера Црвене звезде. Почетком недеље челници црвено-белих су одржали састанак са талентованим тренером и заједнички направили списак појачања за летњи прелазни рок, чиме су му дали пуну подршку.
 
– Тачно је да су ме председник Топлица Спасојевић и спортски директор Горан Буњевчевић пре неколико дана позвали на разговор, како би чули моје мишљење у вези с предстојећим прелазним роком. Имао сам у протеклом периоду довољно времена да склопим све коцкице и зато сам им до танчина изнео став по питању кога би требало да ангажујемо, а коме да омогућимо одлазак са „Маракане“ – потврђује Јанковић.

Шеф стручног штаба је јасно објаснио управи каква су појачања потребан за запаженију улогу у европским куповима наредне сезоне:
– Тачно знам на којим местима смо дефицитарни и који профил играча нам је неопходан да бисмо у следећој сезони имали тим који би имао шта да каже не само на домаћој, него и на европској сцени. Данас није лако пронаћи право појачање, поготово што Црвена звезда има високе критеријуме приликом ангажовања нових фудбалера. Да би неко задужио Звездину опрему није довољно да буде екстра класа само на терену, већ ће морати да испуни и читав низ других услова. Таквих на тржишту има, и верујем да ћемо постићи договор.

Претходни текстСледи период доказивања
Следећи текстПреминуо Покрајац