Сутра потврда титуле

34

Данас је на распореду одигравања рукометног првенства Србије за сениоре на реду 27. коло. Међутим, оно што је нама најинтересантније, и што свакако највише интересује љубитеље рукомета у нашој земљи игра се сутра од 15 часова у хали Шумице у Београду. Домаћин РК Црвена звезда дочекаће дванаестопласирану екипу првенства ОРК Ниш, и на најбољи могући начин покушати да се домогне титуле. За тај подвиг наше екипе неопходна јој је победа и два бода, да би и теоретски обезбедила титулу првака државе. Нема сумње да је та победа веома извесна, поготово ако знамо да екипа из Ниша није у некој завидној форми у последње време, али сви у клубу су свесни ситуације у којој никако не смеју потценити сутрашњег ривала.

Ненад Перуничић је човек који је ове сезоне својим искуством буквално био тренер на терену, и десна рука младог тренера Краљевског, у прилици је да већ у првој, повратничкој сезони оствари оно због чега се и вратио у свој матични клуб, а то је титула. Пред овај кључни меч у првенство он је реалан, али и веома опрезан.

„Сутрашњи меч ће бити идеална прилика да потврдимо нашу супериорност у домаћем првенству. Свакако да морамо бити веома опрезни и спремни на јак отпор нишке екипе јер су њима бодови јако потребни у борби за опстанак, надајмо се само да те бодове неће освојити против наше екипе. Позвао бих публику да подржи ову младу екипу, и да дође у што већем броју. Што се тиче здравственог билтена, он није баш најсјанији, али надајмо се да ће и без стандардних Милана Вукаса и Стевана Курбалије Звезда сутра освојити кључне бодове за шампионску титулу“, кратко је завршио разговор за наш сајт, велики шампион Ненад Перуничић.

Претходни текстРасподелити снагу
Следећи текстТрка се наставља