Први мај у Шумицама

27

У прва два сусрета , која су одиграна у Крагујевцу, Раднички је без већих проблема успео да савлада одбојкаше Црвене звезде.  Крагујевчани су имали одличну публику која им је уливала додатну снагу, са друге стране Звездини играчи су остали дужни својим навијачима.

„Очекујемо много боље издање пред домаћом публиком. У Крагујевцу једноставно нисмо могли да дођемо до своје игре, били смо доста неубедљиви, посебно у нападу“, рекао је капитен црвено белих одбојкаша Томислав Докић.

Управо амбијент у Крагујевцу је оно са чиме се до сада већина звездиних играча није сусретала. По први пут су играли пред толиким бројем навијача, а очигледно искуство Радничког је било пресудно.
„Надам се да ће и „Шумице“ бити испуњене до последњег места и да ћемо имати подршку Делија. У том случају би и нама било доста лакше. Опет без обзира на све морамо да одиграмо на вишем нивоу наго када смо играли у Крагујевцу“, додао је Докић.

Наше одбојкаше очекује тежак меч у четвртак од 16;30 часова, где ће се борити да продуже серију у финалу плеј-офа.
„Имамо, надам се две утакмице на нашем терену. Треба да поправимо неке грашке са почетка мечева, да уђемо концентрисаније и неће нам се поновити Крагујевац“, рекао је Драган Станковић, узданица Црвене звезде.

Претходни текстДерби се не пропушта
Следећи текстЈанковић будућност Палерма