Згуснут распоред

41

У свету бициклизма, барем што се тиче јуниорске конкуренције, ништа ново. Као по неком неписаном правилу, Звездин тинејџер, Алекса Марић остварио је врхунски резултат, овог пута на трци у Рибарској Бањи која се бодовала за лигу Србије. Он је у укупној конкуренцији заједно са сениорима заузео седмо место, а у јуниорској конкуренцији, наравно, прво место. Сви ови резултати које Алекса постиже, додатно добијају на значају ако се зна да он паралелно наступа и у репрезентативној селекцији, где такође бележи врхунске резултате.
 
“Растрзан сам на неколико страна, и то је допринело да у почетку трке будем мало одсутан, међутим када су ствари дошле на своје место ик када сам ухвато ритам, знао сам да је прво место у јуниорској конкуренцији итекако достижно. Што се тиче укупног пласмана, сматрам да сам могао и једно местo више, али и ово је добар пласман”, препричао нам је утиске са трке из околине Краљева млади шампион, Алекса Марић.

Бициклистички распоред је веома згуснут, тако да Алексу већ за викенд очекују две трке, прва, друмска трка кроз Лозницу дужуне 72 километра, а друга у недељу, чувени Фрушкогорски маратон, дужине 45 километара.

Претходни текстБорба до самог краја
Следећи текстДва злата за Беђика