Отворено писмо помоћника

110

Богдан Милисављевић, помоћни судија на мечу полуфинала Купа између Црвене звезде и Партизана (2:3), који је подигао заставицу код понишетног, трећег гола црвено-белих, огласио се у јуче, дан после меча, отвореним писмом.

Поштовани,
Осећам потребу да овим путем изразим дубоко жаљење и јавно извињење ФК Црвена звезда, руководству и навијачима клуба што сам као помоћни судија на полуфиналној утакмици ЛАВ Купа Србије својом погрешном одлуком утицао на резултат утакмице, директно Вас оштетивши.
Иако су и судијске грешке део фудбалске игре, ја за себе не тражим никакво оправдање, али желим да Вас уверим да она није последица било какве нечасне радње, већ искључиво ненамерне грешка коју сам најмање ја желео.
Молим Вас да Вашу горчину због нанете неправде не усмеравате на судијски одбор, комисију за делегирање или моје колеге са утакмице Спасића и Радојчића, који су свој посао обавили беспрекорно, јер сам искључиви кривац ја и одговорност је само моја.
Такође, овим путем желим да се захвалим на спортском понашању, шефу стручног штаба Јанковићу, који је и овај пут доказао да својим људским квалитетима заслужује да води тим Црвене звезде, као и секретару Негићу, координатору Станојевићу и Мишковићу.
Као моралан и одговоран човек, који је на листи савезног такмичења провео пуних осам година, са више од две стотине одсуђених утакмица, без иједне мрље у судијској каријери и са пуно стечених пријатеља осећам потребу да се после овога повучем из суђења и завршим своју судијску каријеру.
Хвала, Богдан Милисављевић.

Претходни текстСаопштење ФК Црвена звезда
Следећи текстПровера форме младих боксера