Конфликт ад акта

56

Новински ступци претходна два дана били су пуни натписа о тучи двојице фудбалера Црвене звезде на тренингу – Ненада Јестровића и Ернана Баркоса. Као и сваки велики клуб и црвено-бели су брзо решили тај броблем. Јестровића није било на јучерашњем преподневном тренингу са оправдањем да је отишао на раније заказану операцију умњака, док је Баркос радио максималним интензитетом. Ненад је претхдоно новчано кажњен.

Атмосфера је била сасвим добра, што је тренер српског шампиона Александар Јанковић објаснио овако:
– Нисмо имали много таквих ситуација до сада. Дешава се то у фудбалу, позитивно је што су се играчи одмах помирили и да је све стављено ад акта.

Млади стручњак се наравно не слаже са поступком бившег репрезентативца, али је покушао да разуме његове понашање
– Јестровићу се све скупило. Много тога му се издешавало у последње време, тешко да би неко успео да остане имун. Атмосфера у тиму је нешто најзначајније, нешто на чему стално радимо. Нормално, ово није добро за односе у екипи, али смо на срећу одмах реаговали. Баркос има добар менталитет и прихватио је све као саставни део фудбала.

Јанковић се брзо вратио на дешавања са „вечитог дербија“.
– Важно ми је да смо опет били бољи од Партизана. Анализирао сам утакмицу са играчима уз одгледан снимак и закључили смо да спорне ситуације увек постоје, а на нама је да останемо сконцентрисани само на фудбал. Бодови су остављени на трави стадиона Партизана тражићемо их на другој страни.

Наш тренер је додао да је у игри још 27 бодова:
– И ми планирамо све да их освојимо. Имамо добру полазну основу, уверен сам да ће девет победа бити довољно за одбрану титуле – завршио је Јанковић.

Претходни текстТроицки у другом колу
Следећи текстОтворена борба