Очекујем победу

54

После дуге паузе у бициклистичком првенству Србије, дошао је и дан прве трке. Она је била вожена у недељу, на новосадском Мишелуку, и што је било веома интересантно у исто врене трку су стартовали и сениорски и јуниорски такмичари. Према свим очекивањима истакао се наш јуниорски репрезентативац и првак државе у својој конкуренцији, Алекса Марић. Он је недељну трку завршио на веома јаком шестом месту.

„Презадовољан сам постигнутим у Новом Саду. Пре саме трке сам се договорио са својим тренером да пратим темпо искуснијих возача, и да се не враћам у групу возача који су били иза мене. У томе сам и успео, заузео сам шесто место и сматрам да је овај резултат велики подстрек за наставак сезоне“, пренео је своје виђење трке млади репрезентативац Алекса Марић.

У наредном периоду њега очекују одлазак у Бугарску на светски куп, као и пут у Лесковац следеће недедље на трку у маунтин бајку.

„Трка у Лесковцу је за мене велика обавеза, јер сам и себе, као и све у клубу навикао на победе са маунтин бајком, тако да ме у суботу очекује напорна трка. Даћу све од себе и очекујем победу. Пут на светски куп у Бугарску је за мене под великим  знаком питања јер су се појавили одређени проблеми око пасоша. Потпуно бих био разочаран када би се догодило да не одем у Бугарску, јер сматрам да и тамо имам шансе за добар резултат“, најавио је своје планове за наредни период наш шампион Алекса Марић.

Претходни текстСа нестрпљењем чекамо старт
Следећи текстМесец расплета