Без пардона на титулу

81

„Бронзане“ из Купа ЦЕВ синоћ су одрадиле последњу лигашку утакмицу, са „крсташицама“, а данас поново биле на терену. Ивана Нешовић и другарице одрадиле су један јачи тренинг, свесне да сад не сме да буде никаквог опуштања. Прави изазови тек долазе, 2. априла је први полуфинални меч плеј-офа са панчевачким Динамом.

„Што се тиче меча са Радничким, тачно је да није имао никаквог резултатског значаја, али смо настојале да упишемо нову победу и пробамо још неке варијанте. Можда мало непланирано изгубиле смо један сет, али добро… И пре меча са Радничким знало се да ћемо у плеј-оф кренути са друге позиције“, јавила нам се после тренинга капитенка црвено-белих.

Следи једна недеља паузе, па мечеви за финале са Панчевкама…

„Почеле смо да се припремамо за полуфинални окршај са Динамом, током недеље одиграћемо и пар контролних сусрета. Екипу из Панчева добро познајемо, веома су квалитетне што су и показале кад су нас два пута савладале у лиги. Ипак, наш циљ је јасан – идемо на титулу и ту нема пардона. Гледаћемо да елиминишемо наше ривалке у полуфиналу, имамо и предност домаћег терена…“, каже Ивана Нешовић.

Претходни текстПријатељска победа
Следећи текстОчекујемо лаганију утакмицу