Хвала сјајној публици

52

Само одбојкашице и стручни штаб Црвене звезде знају колико им је тешко пао пораз у полуфиналу завршног турнира Купа ЦЕВ против Ле Канеа (3:2).

– Мало ми је тешко да причам – једва је успела да изусти либеро Нина Росић – Оваква атмосфера, сјајни навијачи којима се захваљујем, о свему овоме сам сањала. Толико пута сам била у „Пиониру“ на кошаркашким утакмицама које су имале овакава амбијент. Нажалост, изгубиле смо, сигурно је да је искуство гошћи пресудило у петом сету. Ми смо једноставно стале…

На конференцији за штампу слично је причала и капитен Ивана Нешовић:
– Имамо квалитет да се боримо, показали смо то на неки начин борбом у пет сетова. Било је ипак осцилација, некад смо играле добро, некад лоше. Француска екипа имала је више среће.

Ратко Павличевић је као играч доста тога прошао, али се видело да је био веома разочаран што Звезда није ушла у финале.

– Хвала публици, заиста су били сјајни. Постојали су сви услови да уђемо у финале, међутим морам да кажем да нисам задовољан како смо одиграли. Јесу Францускиње искусније, али смо морали боље. Сада нам остаје да се што пре опоравимо јер нас данас очекује нови меч за треће место где имамо обавезу да одиграмо подједнако добро.

Звезда данас у 17.30 игра против Самородока, док се у финалу од 20.00 састају Ле Кане и Скаволини који је Рускиње у другом полуфиналу савладао са 3:0.

Јуче су током утакмице против Ле Канеа додељена и прва три пакета производа спонзора ОК Црвена звезда. Три добитнице које су у паузи између сетова биле срећне руке и ухватиле лопту коју су бацале наше одбојкашице добиле су на поклон пакете препуне производа и пропагандрног материјала Штарка.
Акција се наставља и данас током утакмице Црвена звезда – -Самородок.

Претходни текстДобар резултат, али не и игра
Следећи текстБронза за одбојкашице