Два звездаша на јуниорском списку

21

Селектор јуниoрских одбојкаша Србије Милан Жарковић објавио је имена 19, који ће конкурисати за место у репрезентацији за турнир Групе Ц квалификација за Европски шампионат 2008, који ће се одиграти од 26. до 30. марта у Бузауу, у Румунији.

На списку се налазе два играча Црвене звезде – Немања Стефановић и Невен Мајсторовић.

Јуниори Србије ће припреме почети у понедељак, 17. марта. Одмах по окупљању у Београду, избарниции Милана Жарковића ће отпутовати у Ивањицу где ће се припремати до поласка у Румунију. Мушка јуниорска репрезентација Србије одиграће прву утакмицу у Румунији против Белгије, 26. марта од 14 часова по нашем времену. Јуниори Србије ће у 2. колу играти против Мађарске, а потом против Португалије, Белорусије и Румуније.

На списку су још:  техничари: Митић (ВГСК). Коректори: Атанасијевић (Партизан), Баста (Војводина) и Петковић (ВГСК).  Блокери: самарџић (Путеви), Драпшин (Војводина), Вукићевић (Партизан) и Миросављевић (Војводина). Примачи: Васић (Млади радник),Мијаиловић (Путеви), Пајић (Млади радник), Стевановић (Раднички), Јанковић (Војводина), Боровњак (Рибница), Бубњевић (Партизан), Веселиновић (Војводина) и Ивовић (Раднички).

Претходни текстПотврдили друго место
Следећи текстПријатељи ме нису заборавили