Желимо да будемо лидерке

21

Пораз у полуфиналу Купа Србије је остављен ад акта. Одбојкашице Црвене звезде се окрећу наставку првенства, где у Мини лиги за првака држе лидерску позицију. Данашњи противник (17.00) је добро познат – Поштар екипа која је у недељу освојила први трофеј у сезони. У свим такмичењима ове сезоне Звезда је само једном поражена у “Шумицама“ и то од Динама Азотаре. Управо тај податак је највећи адут изабраница Ратка Павличевића пред данашњи дерби са актуелним прваком државе и победником Купа.

– Психолошка предност је на страни гошћи, победиле су нас у Купу, после три наша тријумфа. Али, желимо освету и да као лидери уђемо у плеј-оф, где би уз наше верне навијаче лакше дошли до крајњег циља, а то је титула – каже пред меч Ивана Нешовић.

Велики хендикеп на данашњој утакмици је повреда Иване Исаловић:
– Њен изостанак пореметио нам је мало редове, јер много значи у нашој игри. Шта је, ту је, морамо да изгарамо и дамо максимум, а резултати ће онда доћи. Остале смо без једног трофеја, али зато настављамо трку за остала два, Куп ЦЕВ, првенство – закључила је Ивана Нешовић.

Претходни текстНерешено
Следећи текстБољи смо од Партизана