Време за наплату дугова

23

Све је спремно за финални турнир Купа Србије за одбојкаше. Домаћин је Крагујевац, а Црвена звезда у полуфиналу управо игра против Радничког. И без учешћа актуелног шампиона – Војводине, пут до трофеја је трновит.

Ипак, пулени Жељка Булатовића су на завршницу Купа отишли са пуно оптимизма.
– Тешко је победити Раднички на њиховом терену. Сваки пут ове сезоне смо били поражени. Надам се да је дошло време за наплату дугова. Уједно наш дуел представља и финале пре финала, поштујем друге две екипе, али ипак смо ми и домаћини квалитетни – каже капитен Звезде Томислав Докић.

У последњем мечу против Радничког, црвено-бели су играли сјајно у првом сету, да би потом одиграли три најгоре деонице у текућој сезони што су Крагујевчани искористили за славље у свом „Језеру“.
– Рецепт како можемо до победе је тај први сет, када смо умирили њихово најјаче оружје сервис и доминирали у нападу. Добар пријем и блок је оно на шта морамо да обратимо пажњу ако мислимо играти и сутра. Имају добар тим и сјајног Горгијева који игра на врхунском нивоу комплетну лигу, феноменалан сервис и напад је то што одликује игру младог репрезентативца Македоније – закључио је коректор наше екипе.

Претходни текстСтатистика пред дерби
Следећи текстТежак задатак