Првенство за сениоре и кадете

103

У дворани „Шумице“ сутра, у суботу 23. фебруара, окупиће се најбољи џудисти главног града, пошто је на реду Првенство Београда за сениоре и кадете у појединачној конкуренцији. Ово такмичење је квалификационо за Првенство Србије, па је сигурно да ће одзив бити велики и да ће то бити прилика да поклоници овог витешког спорта уживају у квалитетним борбама.

За ово такмичење пријавило се чак 20 џудиста Црвене звезде у сениорској конкуренцији. То су: Горан Стоканић, Стева Мајсторовић, Ранко Раић, Винко Стипанчевић, Давид Мијатовић, Аранђел Петровић, Угљеша Мрдић, Марко Ћирковић, Никола Боровчанин, Срђан Урошевић, Дејан Томковић, Ненад Јовановић, Душан Марковић, Драган Драгаш, Бобан Босанац, Горан Јовановић, Дејан Стајчић, Владимир Јовановић, Мирко Познановић и Дарко Стошић. Још је неизвесно да ли ће се баш сви појавити на такмичењу, али већина сигурно хоће…

У женској сениорској конкуренцији неће се појавити Љиљана Савановић, пошто је са репрезентацијом на турниру у Хамбургу, али она се као прошлогодишња државна шампионка већ квалификовала за Првенство Србије.

У конкуренцији кадета за црвено-беле бориће се Радован Ђуран и Дарко Стошић, а међу кадеткињама појавиће се и наше Милица Марјановић и Сандра Чеха. Ова друга девојка сутра ће, додуше, на Првенству Београда учествовати као члан ЏК Авала, али само формално, пошто већ тренира у нашој секцији у Реснику и од септембра ће, кад почне прелазни рок, и званично постати чланица нашек клуба.

Сутрашњи програм у „Шумицама“ је следећи:

– сениори:  од 10.30 до 11.30 часова званично мерење, тачно у подне почетак такмичења

– кадети: од 9  до 10 часова званично мерење, од 10.30 часова почетак такмичења

 Дођите и уживајте!

Претходни текстПогнуте главе из Новог Сада
Следећи текстЈасна све боље