Паметно против неугодног ривала

34

Други пут у три дана одбојкашице Црвене звезде данас ће одмерити снаге са Динамом. Панчевке су у суботу други пут у сезони савладале црвено-беле и тако их онемогућиле да са првог места уђу у Мини лигу за првака. У 1. колу друге рунде Винер Штедише лиге време је за реванш, поручују са „Маракане“.

– Пробаћемо добром и пре свега паметном игром да се домогнемо прве победе над неугодним ривалом. Такве су нам амбиције, јер је сада сваки бод важан. Тим из Панчева је показао да иако некомплетан уме да буде и те како незгодан противник. Нисмо били опуштени, можда мало оптерећени нон – стоп играњем, али то није оправдање – каже пред меч Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде.

Повреда Бојане Живковић сигурно је имала удела у поразу у Панчеву. До почетка утакмице неће се знати да ли ће бити у данашњем саставу.
– Како год било, мислим да смо из претходна два меча извукли одређене поуке. Три првопласирене екипе су на само два бода разлике, а нама је тренутно циљ да задржимо друго место, а онда, ако је могуће нападнемо и прво – поручује Павличевић.

Претходни текстМишановић у Русији
Следећи текстКонцерт у Руском дому