Гол Пејовића за тријумф

58

Наши рукометаши су славили после велике борбе против Пролетера у „Шумицама“ – 34:33 (22:18), у 16. колу Супер лиге. Човек одлуке на почетку пролећног дела шампионата је био Жарко Пејовић који је постигао три поготка у завршници сусрета, међу којима је и одлучујући у последњим секундама, који је донео велико славље на терену и добро попуњеним трибинама.

Водили су наши рукометаши током целог меча, имали су и шест голова предности, али су посустали у завршници. Срећом, Пејовић није дозволио Зрењанинцима да однесу бод.
Повратник међу црвено – беле Ненад Максић је био најефикаснији играч у нашем тиму са 10 голова и непогрешив са линије од седам метара (осам од осам).

Овом победом, а после пораза Колубаре од ПКБ – а у дворани на Бањици са 21:24 (11:12), Црвена звезда се још више учврстила на челу табеле.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Алексић, Карлеуша 2, Милашевић 1, Михаиловић 2, Перуничић 4, Максић 10, Ненадић, Павлов, Вукас 6, Милош Милошевић 3, Мирко Милошевић 1, Курбалија, Пејовић 5, Мијатовић.

ПРОЛЕТЕР НАФТАГАС: Влаисављевић, Рнић 14, Бракочевић, Вељковић 3, Кнежевић, Перовић 5, Радаковић 3, Тодоровић, Јовановић, Иванчев 1, Дреновац 3, Поповић 4, Кољевић, Николић.

Дворана: Шумице. Гледалаца: 600. Судије: Слободан Вишекруна (Бачка Паланка) и Зоран Станојевић (Нови Сад). Седмерци: Црвена звезда 8 (8), Пролетер Нафтагас 6 (6). Искључења: Црвена звезда 10, Пролетер Нафтагас 6 минута.

Претходни текстЦрвено – беле срушиле лидера
Следећи текстСтар сам за репрезентацију