Сваки меч је борба за титулу

28

Рукометаши Црвене звезде вечерас крећу у јуриш на трећу узастопну титулу. После две рутинске победе у Купу, у Рашкој и Прибоју, црвено-бели ће се вечерас представити пред „делијама“ у дербију 16. кола Суперлиге, у коме од 18.30 часова у „Шумицама“ дочекују зрењанински Пролетер Нафтагас.

Биће то прва прилика да екипа Ненада Краљевског покаже како се зимус припремила за предстојећа искушења. Поред већ јесенас опробаних Ненада Перуничића, Милана Павлова, Милана Вукаса, Жарка Пејовића и осталих… у екипи шампиона Србије вечерас ће поново заиграти Ненад Максић, повратник из
Смедерева, играч који је као капитен предводио Звезду до титуле у прошлој сезони.

„Драго ми је што сам поново на „Маракани“, што ћу поново играти у црвено-белом дресу и што ћу опет живети са овом екипом и јуришати на трофеје“, каже Максић.

„Звездин циљ је одавно јасан, желимо и титулу и Куп и, дугорочно, да се што боље организујемо и припремимо за квалификације, а потом и Лигу шампиона у наредној сезони и ја се радујем што сам део тог амбициозног пројекта. Што се тиче Пролетера, ми ћемо у сваки меч до краја сезоне улазити као да је реч о дербију за титулу“, поручио је искусни рукометаш, освајач две последње бронзане медаље са Светских првенстава за српски рукомет.

Наши рукометаши су, иначе, најгледанија српска екипа и то првенствено испуњеним трибинама у дворанама у којима – гостују. Меч са Пролетером је, дакле, прва прилика да „делије“ испуне и „Шумице“ јер Перун и другови – то заслужују.

Претходни текстЛале опет боље
Следећи текстТроицки без финала