Напад на поштарке

34

Дворана „Спорт Еко“, почетак у – 19 часова. Вечерас је на реду нови велики дерби у Винер штедиша Суперлиги. Наше одбојкашице иду на ноге званичном шампиону и браниоцу трофеја Купа Поштару. Могу ли црвено-беле још једном у овој сезони да надиграју „поштарке“, и то на њиховом терену и тако потврде да ћ бити равноправан такмац у трци за титулу.

На „Маракани“ сви верују да Нешовићева, Исаиловићева, Шеварика и остале наше девојке имају и квалитет и снагу да понове сјајно издање из „Шумица“ од пре месец и по дана кад су против истог ривала славиле са 3:2.

Као и тада, истиче наш скаут Александар Цветковић у данашњој штампи, „поштарке“ ће сигурно напасти офанзивним сервисом, док Звезда треба да одговори много бољим пријемом и да смањи број грешака.

Тренеру Павличћевићу проблем може да створи и вероватно одсуство Марте Дрпе због болести, али тражиће од осталих ученица да дају све од себе како би смањиле бодовну разлику на табели. Подсећамо, у мини-лиги је сваки бод важан, тим пре што наше девојке већ у суботу очекује нови изазов и нови дерби, против Динама Азотаре у Панчеву.

Претходни текстЖреб за Куп Србије
Следећи текстЗвездашице за Србију