Први дерби без публике

36

Фудбалери и стручни штаб Црвене звезде осудили су одлуку Комисије за жалбе Заједнице Суперлиге Србије да се предстојећи „вечити дерби“, 1. март ипак игра пред празним трибинама.
– Чему дерби без наших и без Партизанових навијача? Немам даљи коментар, разочаран сам јер сам се надао да ће наша жалба бити усвојена. Велика је штета за све нас. Увек ми морамо да будемо у свему први. Можда да суботом у 11 играмо на Ади за бодове. Могао би неко да донесе и такву одлуку. Сви смо одрасли уз дерби и да није било навијача свих ових година он не би представљао тако значајну утакмицу. Ово је још један у низу удараца за српски фудбал, али морамо да се помиримо са том одлуком. Биће то први дерби без публике, што је апсурдна ситуација – рекао је тренер Звезде Александар Јанковић.
Огњен Короман је био још речитији:
– Не би требало ни да се игра првенство. Ајмо све да откажемо. Ово је срамота. Због овога би требало ставити катанац на савез. Дерби је врло значајан за нас играче, а нарочито за навијаче. Могу да замислим колико ће бити јадно када изађемо на терен!

Претходни текстСаша Обрадовић мења средину
Следећи текстДерби у подне