Нерешено против Арђеша

39

И другом мечу на припремама на Кипру фудбалери Црвене звезде одиграли су нерешен. Овог пута против румунског друголигаша Арђеша резулат је био 3:3.  Румуни су водили и са 2:0 и 3:1, алиа смо головима су Баркоса и Бурзановићастигли до изједначење. Црвено-бели су крај меча дочекали са два играча мање, пошто су искључени Ђорђевић и Трајковић.

Ђорђевић је добио због играња руке, а Трајковић је након картона добијеног због старта приговорио па је морао на туширање пре времена.
Арђеш је дошао у вођство већ у 15. минуту, да би само осам минута касније било 2:0. Оба гола постигао је Танеш, други из једанаестерца. Бурзановић је такође са беле тачке смањио на 1:2, али је Дулчеа из трећег пенала поново донео два гола предности Румунима. Баркос је 64. минуту смањио на 3:2, а Бурзановић је својим другим голом поставио коначан резултат у 88.
Са Кипра је такође стигла вест да нападач из Гане Адокваје Адо није задовољио и са њим после пробе неће бити потписан уговор. Нема ништа ни од доласка Мгунија из кипарске Омоније, па је по свему судећи у овом прелазном року екипа појачана са тројком: Марко Блажић, Павле Нинков и Иван Чадиковски, док су првом тиму прикључени млади Борис Савић, Ненад Томовић и Бојан Малинић.
 
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – АРЂЕШ 3:3
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бановић, Нинков (46’ Блажић), Ђорђевић, Савић, Броновицки, Богдановић, Трајковић, Адо, Бурзановић, Баркос, Мисдонгард (58’ Малинић)

АРЂЕШ:
Боснеа, Гита (46’ Стан), Лакушта (46’ Милошевићи), Балаша, Кривак (60’ Бази), Танесе (81’ Бобоака), Тамеш (75’ Каталин), Кирстоју (86’ Панаит), Букуроа (63’ Настасе), Војкулет, Јордаче (46’ Дулчеа)

Стрелци: Бурзановић у пен. 29. и 88, Баркос у 64. за Црвену звезду, Танеш у 15. и пен. 23, пен. Дулчеа 55.

Претходни текстПоследњи поздрав Жоти
Следећи текстВиктор храбри