Добра увертира пред дерби

92

У утакмици 13.кола суперлиге.Рукометаши Црвене Звезде су просто прегазили екипу Младости Челик резултатом 31:18 (14:12). Наши рукометаши су прво полувреме почели прилично опуштено потценивши екипу Младости. Током другог полувремена момци са клупе као да су дали гас и донели два битна бода за одбрану титуле и направили одличну увертиру пред дерби против Партизана у недељу.

Тренер Ненад Краљевски је одмарао у другом полувремену играче који су у досадашњем току првенства изнели највећи терет.Тако је од самог старта прилику на десном крилу добио јуниорски репрезентативац Стефан Алчаковић који је утакмицу завршио са три погодака.Најбољи стрелац у редовима шампиона био је Павлов 5, и Вукас који је за свега петнаестак минута постигао четити погодака. Тренер Младости Челик Бранко Маљковић је на конференцији за новинаре изјавио да се екипа Младости није ни надала бодовима у Београду и да му је жао што је утакмица завршена са великом разликом. Тренер Црвене Звезде Ненад Краљевски је изјавио да су његови играчи били мислима окренути утакмици против Партизана што се одразило на игру у првом полувремену.

Екипа Црвене Звезде у недељу (16.12) у 18:30 гостује екипи Партизана на бањици.Позивамо наше навијаче да покажу зашто су најбољи навијачи у целој европи и дају крила овом тиму до нове победе

Претходни текстЛепи голови, нема шта
Следећи текстНаставити серију победа