На још једну победу

41

Победа у Кули, у заосталој утакмици 3. кола Меридијан Суперлиге, већ је заборављена. Шеф стручног штаба Црвене звезде Александар-Саша Јанковић пред сутрашњи дуел са истим ривалом, овог пута на нашој „Маракани“, подсећа да шампион има само један циљ – да победи.

„Почев од сутрашње утакмице, па до 19. децембра кад се завршава сезона, све што смо добро урадили током паузе треба да покажемо на терену. У Смедереву и Кули смо ушли у победоносни ритам и желимо да у том ритму идемо до краја. Спремни смо за сутрашњи меч. Знамо да је Хајдук изузетно мотивисан за ову утакмицу и да ће његови играчи бити веома борбени, али – бићемо и ми. Црвена звезда у сваком тренутку, без обзира ко је пред нама, треба да буде и паметна, и храбра, да зна шта хоће и – како то да оствари. Чињеница да је баш у Кули наш голман био без посла охрабрује. Такође, охрабрује и то што смо тада до три бода дошли головима у финишу утакмице. То говори о вери у сопствене могућности, стрпљењу и чврстом карактеру наших играча. У истом стилу ћемо наставити. Сутра идемо на победу, јер желимо да направимо лепу увертиру за утакмицу против Болтона у Лиги УЕФА“, рекао је Саша Јанковић.

Подсећамо да утакмица Црвена звезда – Хајдук почиње у недељу у 16 часова и да је улаз – бесплатан. Иначе, играчи оба тима изаћи ће на терен заједно, носећи транспарент са натписом „Одиграј паметно – Стоп АИДС“, и на тај начин укључиће се у акцију обележавања данашњег Светског дана борбе против најтеже болести данашњице.

И, још једна информација: улазнице за утакмицу Црвена звезда – Болтон наћи ће се у слободној продаји на благајнама највећег српског стадиона од понедељка.

Претходни текстБез изненађења
Следећи текстЗвезда у финалу Купа