Ускоро интервју са Топлицом Спасојевићем

20

Повратак у Европу – гесло је новог председника Фудбалског клуба Црвена звезда Топлице Спасојевића. Успешан привредник, спортски радник, човек са визијом… од 20. новембра кад је на седници Скупштине нашег највећег и најпопуларнијег колектива изабран за првог човека црвено-белих, господин Спасојевић дао је доста изјава, интервјуа, гостовао на разним телевизијама… У свакој прилици недвосмислено је рекао да је Црвеној звезди место на главној европској позорници, али да се до ње не стиже лако ни преко ноћи.

Господин Спасојевић је и у интервјуу за интернет сајт Спортског друштва Црвена звзеда и „Звездину ревију“ нагласио да први резултати његовог рада на „Маракани“ неће бити видни за три месеца или шест. Од Звезде намерава да створи озбиљан, стабилан клуб који се убудуће неће финансирати само од продаје играча или спонзорских уговора. Звезду не жели случајно у Лиги шампиона већ жели Лигу шампиона која – Звезди не може да измакне.

Основа свега је добра организација и ја ћу се трудити да будем координатор, организатор, који ће се трудити да људима предочим своју визију Звезде и максимално их мотивишем и стимулишем да је следе“, рекао је господин Спасојевић.

У интервјуу који ћемо сутра објавити на нашем сајту господин Спасојевић је причао и о искуству које је стекао радећи као члан Управног одбора нашег Спортског друштва, намери да учврсти везе Фудбалског клуба са другим колективима у оквиру наше породице, пројектима који треба да пропагирају Црвену звезду, од којих је на првом месту клупска телевизија, као и оснивању фудбалске академије која ће, као лавина, покренути многа друга, лепа дешавања у најтрофејнијем српском клубу.

Претходни текстТаленте правилно усмерити
Следећи текстНаставити серију победа