Викенд пун одбојке

40

Наши одбојкаши и одбојкашице сутра и прекосутра су на тешким, али не и несавладавим испитима!

Чета тренера Жељка Булатовића у суботу у 18 часова у Шумицама дочекује екипу лидера Радничког Комбанк. Крагујевчани су у досадашњих седам кола једна од две екипе која је савладала црвено-беле (други је, недавно у дербију, био Партизан), па Докић, Станковић, Ћулафић, Терзић и остали имају мотива напретек. Не само да ће покушати да се реванширају Радничком, него и да са овим бодовима могу да рачунају на сам врх. Подсећамо, у наредних седам кола треба што више побеђивати јер само четири најуспешније екипе наставиће борбу за титулу.

И док се мушкарци оштре за нови дуел са Радничким, наше девојке крећу у Грчку, где ће у недељу играти први меч шеснаестине финала Купа ЦЕВ са Панатинаикосом. Тренер Ратко Павлићевић добио је два диска са утакмицама атинског клуба, па је заједно са екипом покушао да осмотри добре и лоше стране овог противника.

„Снимке смо добили захваљујући Маји Лакус“, каже тренер црвено-белих одбојкашица и додаје: „За Панатинаикос игра једна добра Американка, ту је и француска репрезентативка Лозанчић, као и неколико најбољих грчких одбојкашица. Чека нас веома опасан ривал и сигурно да нам неће бити лако“.

У каквој је форми Звезда, с обзиром да је после паузе због Светског купа одиграна само једна лигашка утакмица. Црвено-беле су победиле Лазаревац са 3:2…

„Наше две Иване, капитенка Нешовић и Исаиловић, полако улазе у такмичарску форму. Да куцнем у дрво, најважније је да су све играчице здраве, да нема повређених.Учинићемо све да остваримо повољан резултат пред реванш, наредне суботе у Београду“.

Претходни текстНа реду Слован
Следећи текстНаде белог спорта