Почела Прва лига Србије

110

Kренула је и Прва сениорска џудо лига Србије. Домаћин у 1. колу била је екипа Динама из Панчева, а са задовољством морамо да истакнемо да је Црвена звезда била веома успешна на старту овог екипног такмичења.

Наши џудисти су у првом мечу били успешнији од ЛСК Лаћарка из Сремске Митровице. Резултат је био 14:0 у бодовима и 70:0 у техничким поенима. У другом мечу црвено-бели су савладали и екипу домаћина Динама са 10:4 (бодови) и 45:15 (технички поени).
 
Наредно, 2. коло на програму је у суботу 17. новембра у Нишу, а домаћин ће бити тамошњи Џудо клуб „Кинезис“. Звезда ће поред домаћина радити и са Румом.
 
Домаћин 3. кола (1. децембра) је Брус, а ривал ће нам поред ове екипе бити и зрењанински Пролетер.
 
Четврто коло на програму је 8. децембра у Беочину, а поред домаћег Цемента и Звезде појавиће се и екипа „Безбедност Нови Сад“.
 
Плеј-оф је заказан за 15. децембар, а домаћин ће бити накнадно одређен.
 
Иначе, Црвена звезда је у Панчеву наступала у следећем саставу: Давид Мијатовић (до 60 килограма), Душан Марковић (до 66 кг), Бобан Босанац (до 73 кг), Дејан Томковић (до 81 кг), Никола Боровчанин и Слободан Станковић (до 90 кг), Марко Ћирковић (до 100 кг) и Драган Драгаш (преко 100 килограма), а уочи 2. кола у Нишу тренер Александар Трпковић најављује неке промене.

Претходни текстВечити дерби
Следећи текстРаичевић на Малом Калемегдану