Пад на листама

54

Почетак недеље означава и објављивање нових АТП и WТА листа. На жалост готово сви тенисери Црвене звезде доживели су благи пад. На 93. месту АТП трке Борис Пашански је најбоље рагнирани наш играч, а у односу на прошлу недељу пао је за два места. Бориса је коштала рана елиминација на „челинџеру“ у Тунису.

Виктор Троицки је склизнуо са 113. на 114. позицију, док је Иван Бјелица тренутно 589 „рекет света“, односно спустио се за пет места. Пашански и Троицки ће на АТП турниру у Днепропетровском (наградни фонд 100.000 америчких долара) имати прилике да поправе пласман. Обојица ишчекују своје мечеве у синглу, али су се већ окушали у дублу. Борис је са Словаком Клечом савладао аргентински пар Кањас-Сангали 6:1, 6:3. Виктор и његов партнер Рус Шукин били су бољи од немачко-хрватског тандема Кас-Зовко.

Што се тиче сингла Пашански у 1. колу има за противника Хрвата Рока Каранушића, док Троицки игра против трећег носиоца Француза Фабриса Сантора.

У конкуренцији жена Ана Тимотић је пала за три позиције на 526, а једино је образ осветлала Миљана Аданко која је скочила за седам степеника на 561. место.

Претходни текстСигуран на голу
Следећи текстВечити дерби