Нови детаљи

57

Прорадили су фудбалери Црвене звезде, прорадио је Ненад Јестровић. Смедерево сигурно није мерило могућности српског шампиона, али „петарда“ је „петарда“. Три од укупно пет погодака црвено-белих дело је бившег репрезентативца који је тек у недељу показао зашто је у Белгији добио надимак „Јестрогол“.

– Нисам изненађен својим головима јер знам да вредим и знам да сам спреман да покажем зашто сам доведен. Прорадио је у мени инат а и Звезда је напокон заиграла другачије. Офанзивније и храбрије. Знам да ћу поново бити Јестрогол и радујем се томе више него навијачи Звезде, којима посвећујем три гола из Смедерева. Надам се да же после овога кренути наша победничка серија и да више нећемо калкулисати на терену и примати голове у 90. минуту, него играти храбро. Поуке су извучене, сада треба да наставимо даље и да радимо још боље – каже о својој првој блиставој партији за наш клуб Јестровић.

Гостовање у Смедереву остаће вечно убележене и у каријере новопоченог тренерског тандема Јанковић – Мркела.

– Видели сте и сами да нисмо ништа малтене мењали у поставци игре, осим што су шансу од првог минута добили Миловановић и Јестровић. Екипа је заиграла срцем и показала велико хтење. на време смо постигли голове и сада треба да искористимо паузу у шампионату и променимо неке детаље мада ће основа остати иста – дао је своје видјење Александар Јанковић.

Црвена звезда ће наредних неколико дана бити без репрезентативаца. Секундо Кастиљо је са националним тимом Еквадора, Огњен Короман је у Ковилову са „орловима“, Броновицки се јавио селектору Пољске Леу Бенхакеру, док су Богдановић и Ђордјевић са „орлићима“.

Претходни текстДвојац за „младе“
Следећи текстИнтервју са Перуничићем